banner
Hírek, cikkek2012 Londoni Olimpia versenynaptárOlimpia eredményekOlimpiai hírek minden mennyisségben magyarulOlimpia 2012

Update Norbi szerint leégtek a sportolóink Londonban. Szerinted?

Felháborodtak az emberekek Schobert Norbert bejegyzésén amit a saját Facebook oldalán publikált. Update Norbi szerint égünk Londonban. Szerinted?


Jó reggelt! Most indulok, mert kb. 8.30-kor a TV2 Mokkába hívtak egy érdekes beszélgetésre: Az éjszakai nassolás! Élő! Nézzük meg! – kezdi mai Facebook bejegyzésében Schobert Norbert. Majd egy kérdést is feltesz a rajongóinak: Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián? Érdekel a véleményetek a sportról, sportolókról, hozzáértésről, hozzáállásról” – írja.

Ez az ominózus kérdés verte ki a biztosítékot a kommentelők körében. A következő hozzászólásokat írják többek között:

“Norbi egy nagy rakás szégyen vagy, a feleségeddel és az egész családoddal, és a szar Updateddel együtt. Jót röhögök rajtatok és kedves embertársaimon akik ezt a szart megveszik és azt hiszik, hogy ez annyira egészséges.”

“Ez valami über GÁZ Te…(nem is minősítelek,mert nem sülyedek le a szintedre)!!!!Ha az volt a célod,hogy kiverd a biztosítékot az embereknél,akkor ez sikerült,…”

“Én csak egy “aprócska” kérdést tennék fel neked te “sportolok zsenije” ha 9 órája lehurrogtad a Magyar Olimpikonokat, akkor most meg miért akarod támogatni Cseh Lacit??? ”

És neked mi a véleményed?

2 hozzászólásVissza a cikkhez

#1Fan2012-08-05, 22:12

Norbika, ez neked égés? Még el alig kezdődött el az olimpia és már egy rakat érmünk van. Szánalmas vagy…

#2Zotyó2012-08-09, 17:07

Miről beszélsz te kis fityma, ez az aranyeső neked leégés? Ha legalább tized ennyi dicsőséget tudtál volna összemajomkodni már örülhetnél.

Írja meg hozzászólását

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

Egyéb cikkekolimpiai főoldal

A “barceloniai” Eiffel-torony története

A “barceloniai” Eiffel-torony története ()

Manapság az Eiffel-torony sziluettje teljesen összeffort Párizs városképével, a világ egyik legismertebb építménye. Pedig meglepő módon nem is oda szánták. Gustave Eiffel a torony tervezője 1888-ban Barcelona városánál házalt a tervekkel, ugyanis abban az évben ott rendezték a világkiállítást, ami abban az időben hatalmas eseménynek számított, ezért általában a rendező városnak muszáj volt valami lehengerlő

London 2012 – A hétfői műsor (aug. 6)

London 2012 – A hétfői műsor (aug. 6) ()

A londoni olimpia hétfői versenynapján – melyen 18 számban osztanak érmeket – Sidi Péter kedvenc számában, a kisöbű szabadpuska 3×40 lövéses összetett versenyében szerepel majd.

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008)

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008) ()

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008)

London 2012 megnyitotta az i-limpia korszakát

London 2012 megnyitotta az i-limpia korszakát ()

Rengeteg szurkoló nézi úgy a helyszíneken a sporteseményeket a londoni olimpián, hogy az ölébe teszi a táblagépét vagy az okostelefonját, és ezek segítségével egyszerre más versenybe is belepillanathat.

Update Norbi szerint leégtek a sportolóink Londonban. Szerinted?

Update Norbi szerint leégtek a sportolóink Londonban. Szerinted? ()

Felháborodtak az emberekek Schobert Norbert bejegyzésén amit a saját Facebook oldalán publikált. Update Norbi szerint égünk Londonban. Szerinted?

Az oldal tetejére

banner

Legkeresettebb kulcsszavak