banner
Hírek, cikkek2012 Londoni Olimpia versenynaptárOlimpia eredményekOlimpiai hírek minden mennyisségben magyarulOlimpia 2012

Megoperálták Takács Orsolyát

Vakbélgyulladás miatt meg kellett műteni Takács Orsolyát, a londoni olimpiára kijutott női vízilabda-válogatott egyik alapemberét.

Takács Orsolya vizilabdázó


A világ- és Európa-bajnok játékos, aki a nemzeti csapattal hétfőn kezdte meg edzőtáborozását Cegléden, aznap este, edzés után rosszullétre és alhasi fájdalmakra panaszkodott – számolt be szerdán a részletekről Török László, a vízilabda-szövetség sajtófőnöke.
Takácsot azonnal a ceglédi kórházba vitték, ahol az elvégzett vizsgálatok után vakbélgyulladásra gyanakodtak. Mivel a panaszok az éjszaka folyamán sem enyhültek, a budapesti Transzplantációs és Sebészeti Klinikára szállították, ahol azonnal meg is operálták.
A csapat orvosa, dr. Pavlik Attila szerint a beavatkozás jól sikerült, és Takács Orsolya várhatóan két hét múlva már teljes értékű felkészülést végezhet.

0 hozzászólásVissza a cikkhez

Írja meg hozzászólását

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

Egyéb cikkekolimpiai főoldal

A Biacsi ikrek viszik a magyar zászlót londonban

A Biacsi ikrek viszik a magyar zászlót londonban ()

A pályafutásuk első paralimpiáján induló ikertestvérek, Biacsi Bernadett és Biacsi Ilona atléták lesznek a magyar zászlóvivők a londoni játékok szerda esti megnyitóján.

Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász autogramot ad

Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász autogramot ad ()

Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász autogramot ad a magyar olimpikonok fogadásán a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpont előtt, ahol szurkolók, rokonok és barátok köszöntötték a 2012-es londoni nyári olimpiáról hazatért sportolókat.

Nagy küzdelem után negyedik a női vízilabda-válogatott

Nagy küzdelem után negyedik a női vízilabda-válogatott ()

Negyedikként zárt a magyar válogatott a londoni olimpia női vízilabda-tornáján, miután a csütörtöki helyosztón kikapott az ausztráloktól.

Úszás – Risztov Éva aranyérmes 10 kilométeren

Úszás – Risztov Éva aranyérmes 10 kilométeren ()

Risztov Éva aranyérmet nyert a nyíltvízi úszók 10 km-es számában csütörtökön a londoni olimpián.

Janics Natasa megcsókolja Kovács Katalint

Janics Natasa megcsókolja Kovács Katalint ()

Douchev-Janics Natasa megcsókolja Kovács Katalint a 2012-es londoni nyári olimpia női kajakpáros 500 méteres számának eredményhirdetésén, miután a magyar páros ezüstérmet szertett a Dorney falu melletti Eton Dorney evezőspályán.

Az oldal tetejére

banner

Legkeresettebb kulcsszavak