banner
Hírek, cikkek2012 Londoni Olimpia versenynaptárOlimpia eredményekOlimpiai hírek minden mennyisségben magyarulOlimpia 2012

London 2012 – The Official Video Game of the Olympic Games

A számítógépes olimpiai játékok anno elég nagy népszerűségnek örvendtek, ám sajnos nem voltak képesek haladni a korral és ma már nem akkora poén ráfeküdni a joystik egy gombjára és püfölni, mint a vadállat, vagy a C64-en még a joystick gyors balra-jobbra mozgatásával futhattuk le az olimpiai távot.

London 2012 - The Official Video Game


Szerencsére a Sega legújabb alkotása, az idei londoni versenyt feldolgozó London 2012 – The Official Video Game of the Olympic Games lényegesen nagyobb élvezetet és izgalmat igér a játékot megvásárlóknak.

A London 2012 több, mint 45 féle sportágat tartalmaz majd (a kerékpározástól a szinkronúszásig) és a végső cél természetesen, hogy mindegyikben olimpiai bajnokok legyünk. Érdekesség, hogy bár a London 2012 az idei olimpiai versenysorozat hivatalos játéka, számos esetben a versenyzők kitalált nevekkel szerepelnek majd. Így Usain Bolt sem lesz megtalálható benne. Ennek oka, hogy a Sega nem rendelkezett elég tőkével, hogy minden játékos jogát megvásárolja, csak magára az eseményre, a helyszínekre volt elég pénz. Akik konzolon játszanak majd, azoknak természetesen lehetőségük lesz egyes versenyeket a mozgásérzékelős kontrollerrel is letudni, PC-sek számára eme mód sajnos nem lesz elérhető.

A London 2012 rendelkezik majd multival is, melyben a megszokott sportágak kicsit kifacsart verzióival is találkozhatunk. Party-módban például az íjászatnál lesz egy gyorstüzelő játékmód, ahol adott idő alatt kell az összes íjat célba juttatni. A London 2012 érdekesnek tűnik és remélhetőleg a Sega összekapja magát és egy valóban élvezetes sportprogramot tesz le az asztalra. A játék június 28-án jelenik meg.

A hivatalos promo oldalt itt www.olympicvideogames.com/london2012 nézheted meg.

0 hozzászólásVissza a cikkhez

Írja meg hozzászólását

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

Egyéb cikkekolimpiai főoldal

A “barceloniai” Eiffel-torony története

A “barceloniai” Eiffel-torony története ()

Manapság az Eiffel-torony sziluettje teljesen összeffort Párizs városképével, a világ egyik legismertebb építménye. Pedig meglepő módon nem is oda szánták. Gustave Eiffel a torony tervezője 1888-ban Barcelona városánál házalt a tervekkel, ugyanis abban az évben ott rendezték a világkiállítást, ami abban az időben hatalmas eseménynek számított, ezért általában a rendező városnak muszáj volt valami lehengerlő

London 2012 – A hétfői műsor (aug. 6)

London 2012 – A hétfői műsor (aug. 6) ()

A londoni olimpia hétfői versenynapján – melyen 18 számban osztanak érmeket – Sidi Péter kedvenc számában, a kisöbű szabadpuska 3×40 lövéses összetett versenyében szerepel majd.

80 ezer ember előtt vette le a bugyit az olimpikon

80 ezer ember előtt vette le a bugyit az olimpikon ()

Eliska Klucinova cseh hétpróbázónő nem szégyenlős típus, a londoni Olimpiai Stadionban telt ház előtt cserélt bugyit atlétanadrágra.

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008)

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008) ()

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008)

London 2012 megnyitotta az i-limpia korszakát

London 2012 megnyitotta az i-limpia korszakát ()

Rengeteg szurkoló nézi úgy a helyszíneken a sporteseményeket a londoni olimpián, hogy az ölébe teszi a táblagépét vagy az okostelefonját, és ezek segítségével egyszerre más versenybe is belepillanathat.

Az oldal tetejére

banner

Legkeresettebb kulcsszavak