banner
Hírek, cikkek2012 Londoni Olimpia versenynaptárOlimpia eredményekOlimpiai hírek minden mennyisségben magyarulOlimpia 2012

London 2012, az olimpia hivatalos alkalmazása

A 2012-es olimpiai játékok szervezői mindent megtesznek annak érdekében, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék az eredményeket.Ennek megfelelően elkészítették az esemény saját kis applikációját is, mivel az okostelefonok és a táblagépek manapság már komoly piaci szereplőnek számítanak, ha az információszerzésről van szó.

London 2012 Result App


Az alkalmazás segítségével a mind a 36 sportágat, és a később induló paralimpia 21 sportágát is nyomon követhetjük. Az éppen zajló eseményekről valós időben tájékozódhatunk, sőt mi több, az általunk érdekesnek vélt történéseket a barátainkkal, ismerőseinkkel is megoszthatjuk. Az élő frissítések nem csak szöveges formát öltenek, hanem kapunk majd képeket is.

Az ingyen alkalmazás mögött komoly adatbázis rejlik. Néhány érintéssel elénk tárul a teljes olimpiai játékok naptára, de egyéb információkhoz is hozzájuthatunk. Minden sportághoz részletes leírást kapunk, és a sportolókról is mindent megtudhatunk. Továbbá akár követhetjük is a kedvenceinket, ezzel a funkcióval például beállítható, hogy jelezzen a készülékünk, ha a kiválasztottunk következik valamilyen számban.

A londoni olimpiára fejlesztett alkalmazás ingyen letölthető Androidra, iOS-re, BlackBerryre és Windows Phone 7-re is. Akik az említett operációs rendszert futtató eszközökkel rendelkeznek, azok az alábbi linkekre kattintva tölthetik le a programokat, amik egyaránt optimalizáltak okostelefonokra és táblagépekre is. A London 2012 Result App teljesen ingyenesen vehető igénybe.

0 hozzászólásVissza a cikkhez

Írja meg hozzászólását

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

Egyéb cikkekolimpiai főoldal

London 2012 – A hétfői műsor (aug. 6)

London 2012 – A hétfői műsor (aug. 6) ()

A londoni olimpia hétfői versenynapján – melyen 18 számban osztanak érmeket – Sidi Péter kedvenc számában, a kisöbű szabadpuska 3×40 lövéses összetett versenyében szerepel majd.

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008)

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008) ()

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008)

London 2012 megnyitotta az i-limpia korszakát

London 2012 megnyitotta az i-limpia korszakát ()

Rengeteg szurkoló nézi úgy a helyszíneken a sporteseményeket a londoni olimpián, hogy az ölébe teszi a táblagépét vagy az okostelefonját, és ezek segítségével egyszerre más versenybe is belepillanathat.

Update Norbi szerint leégtek a sportolóink Londonban. Szerinted?

Update Norbi szerint leégtek a sportolóink Londonban. Szerinted? ()

Felháborodtak az emberekek Schobert Norbert bejegyzésén amit a saját Facebook oldalán publikált. Update Norbi szerint égünk Londonban. Szerinted?

London 2012, az olimpia hivatalos alkalmazása

London 2012, az olimpia hivatalos alkalmazása ()

A 2012-es olimpiai játékok szervezői mindent megtesznek annak érdekében, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék az eredményeket.

Az oldal tetejére

banner

Legkeresettebb kulcsszavak