banner
Hírek, cikkek2012 Londoni Olimpia versenynaptárOlimpia eredményekOlimpiai hírek minden mennyisségben magyarulOlimpia 2012

Kialudt az olimpiai láng

A váltófutás során először hétfőn kialudt az olimpiai láng, amely harmadik napja van úton Nagy-Britanniában, és a július 27-ei megnyitón lobban majd fel a londoni Olimpiai Stadionban.

Olimpiai ötkarika

A szervezők szerint a fáklyának az a része hibásodott meg, amely a tüzet táplálja. A lángot éppen a 23 éves, kerekes székes tollaslabdázó David Follett vitte Exeter és Taunton között, Anglia dél-nyugati részén, amikor az eset történt.
A fáklyát korábban a BMW müncheni klímaközpontjában tesztelték azzal a céllal, hogy minden időjárási körülmény között működjön.”Nem szokatlan, hogy kialszik a láng. Ennek több oka is lehet, például az erős szél is” – írta közleményében a játékok szervezőbizottsága, a LOCOG. Az ilyen esetekre felkészülve, a fáklyavivőt követve, egy autóban ott volt az úgynevezett anyaláng, amelyből néhány percen belül újragyújtották a fáklyát, a staféta pedig folytatódott.

0 hozzászólásVissza a cikkhez

Írja meg hozzászólását

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

Egyéb cikkekolimpiai főoldal

London 2012 – A hétfői műsor (aug. 6)

London 2012 – A hétfői műsor (aug. 6) ()

A londoni olimpia hétfői versenynapján – melyen 18 számban osztanak érmeket – Sidi Péter kedvenc számában, a kisöbű szabadpuska 3×40 lövéses összetett versenyében szerepel majd.

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008)

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008) ()

A nyári olimpiai játékok összesített magyar éremtáblázata (1896-2008)

London 2012 megnyitotta az i-limpia korszakát

London 2012 megnyitotta az i-limpia korszakát ()

Rengeteg szurkoló nézi úgy a helyszíneken a sporteseményeket a londoni olimpián, hogy az ölébe teszi a táblagépét vagy az okostelefonját, és ezek segítségével egyszerre más versenybe is belepillanathat.

Update Norbi szerint leégtek a sportolóink Londonban. Szerinted?

Update Norbi szerint leégtek a sportolóink Londonban. Szerinted? ()

Felháborodtak az emberekek Schobert Norbert bejegyzésén amit a saját Facebook oldalán publikált. Update Norbi szerint égünk Londonban. Szerinted?

London 2012, az olimpia hivatalos alkalmazása

London 2012, az olimpia hivatalos alkalmazása ()

A 2012-es olimpiai játékok szervezői mindent megtesznek annak érdekében, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék az eredményeket.

Az oldal tetejére

banner

Legkeresettebb kulcsszavak