banner
Hírek, cikkek2012 Londoni Olimpia versenynaptárOlimpia eredményekOlimpiai hírek minden mennyisségben magyarulOlimpia 2012

Kézilabda – Sajnos sima vereség a horvátoktól

A magyar válogatott 26-19-re kikapott az esélyesebb horvát csapattól a londoni olimpia férfi kézilabdatornájának csütörtöki, 3. fordulójában.

Az Eb-bronzérmes horvátok uralták a “halálcsoport” újabb mérkőzését, a Mocsai-együttes jószerivel végig futott az eredmény után, kétszer volt csupán döntetlen az állás, 0-0-nál és 1-1-nél. Az első félidőben általában 2-3, a másodikban 5-6 gól volt a különbség, a lefújáskor még nagyobb.

Szombaton 22:15 órakor az ugyancsak éremesélyesek között számon tartott, vb-harmadik, Eb-negyedik spanyolok várnak a Mocsai-csapatra.

0 hozzászólásVissza a cikkhez

Írja meg hozzászólását

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

Egyéb cikkekolimpiai főoldal

Vereség a svédektől, bronzéremért játszhat a kéziválogatott

Vereség a svédektől, bronzéremért játszhat a kéziválogatott ()

A bronzéremért játszhat a magyar férfi kézilabda-válogatott a londoni olimpián, mivel a pénteki elődöntőben az utolsó pillanatokig kiélezett csatában 27-26-ra kikapott a svéd csapattól.

Kézilabda – 80 perc dráma után továbbjutott a férfi kéziscsapat

Kézilabda – 80 perc dráma után továbbjutott a férfi kéziscsapat ()

Kétszeri hosszabbítás után, végletekig kiélezett küzdelemben a magyar férfi kézilabda-válogatott – amely az alap játékidő vége előtt három másodperccel egyenlített

Negyeddöntős a férfi kézilabda-válogatott

Negyeddöntős a férfi kézilabda-válogatott ()

Bejutott a negyeddöntőbe a magyar férfi kézilabda-válogatott a londoni olimpián, miután a csoportkör hétfői zárásán kiélezett küzdelemben 26-23-ra győzött a szerbek elleni ki-ki mérkőzésen.

Kézilabda – Vereség a spanyoloktól, következik a szerbek elleni ki-ki meccs

Kézilabda – Vereség a spanyoloktól, következik a szerbek elleni ki-ki meccs ()

A fokozatosan leeresztő magyar férfi kézilabda-válogatott 33-22-re kikapott a vb-harmadik, Eb-negyedik spanyol csapattól a londoni olimpia B csoportjának szombati, negyedik fordulójában, így majd hétfőn, az Eb-ezüstérmes szerbek ellen dől el, sikerül-e a negyeddöntőbe jutás.

Izland legyőzte Svédországot a férfi kézilabdatornán

Izland legyőzte Svédországot a férfi kézilabdatornán ()

Izland egy góllal legyőzte Svédországot a londoni olimpia férfi kézilabdatornájának csütörtöki, 3. fordulójában.

Az oldal tetejére

banner

Legkeresettebb kulcsszavak