banner
Hírek, cikkek2012 Londoni Olimpia versenynaptárOlimpia eredményekOlimpiai hírek minden mennyisségben magyarulOlimpia 2012

Az olimpia legszexibb sportolónői

A most a player magazin gyűjtötte össze a legdögösebb sportoló csajokat akik kijutottak az olimpiára. Nézzük nekik ki tetszett meg:

Alex Morgan – A Seattle Sounders Women támadója persze nem csak hibátlan vonalai, hanem szépsége miatt is vonzza a tekintetet. És elég jól rúgja a bőrt – 43 válogatott meccsen 29 gólt lőtt.

Alex Morgan - szexi sportolónők

Lolo Jones – Lolo kétszeres fedettpályás világbajnok 60 méter gáton, a gyönyörű sötétbarna atlétát 100 gáton láthatjuk majd futni.

Lolo Jones - szexi sportolónők az olimpián

Natalie Coughlin – A 29 éves amerikai úszó háromszoros olimpiai bajnok, 2004-ben kettő, 2008-ban pedig egy arannyal tér haza. Londonban már csak a 4×100-as gyorsváltóban láthatjuk, de legalább látjuk.

Nellie Spicer – A 25 éves amerikai röpis csaj képére nagyon nehéz szavakat találni, ami meg eszünkbe jut, azt nem annyira kellene leírni. Ez a kép brutális, Spicer kisasszony pedig szemtelenül csinos.

Nellie Spicer

Natalie Coughlin - dögös sportolók

Daniela Hantuchová – A 29 éves szlovák sportolónőt a teniszpályán keressük, a csinos szőke “szomszédlány” 2008-ban elődöntős volt az Australian Openen. Idén pedig ledobta a textilt is, mindannyiunk nagy örömére.

Daniela Hantuchova dögös sportoló lányok

Marketa Sluková és Kristýna Kolocová – A strandröpis csajok ritkán darabosak, a homokban ugrálás szépen formálja a testet. A cseh páros is rendben van fizikailag és még helyesek is. Először július 28-án délután láthatjuk őket lenge dresszükben.

Slukova és Kolocova szexi sportoló lányok

Victoria Pendleton – A brit pályakerékpáros Victoria olimpiai és világbajnok, címvédőként hazai pályán újabb sikert vár el tőle az angol nép. De minket most jobban érdekel, hogy az iszonyú megterhelés ellenére és a húszas éveit elhagyva is mennyire formás és bájos.

Victoria Pendleton

Leryn Franco – Azt hiszem, elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a nemzetközi mezőnyben a paraguayi gerelyhajító a csúcs. Mármint nőként, mert sportágában a futottak még kategóriába tartozik Leryn.

Leryn gerelyhajítónő


Leryn szexi sportolónők

Jakabos Zsuzsanna – Naná, hogy magyar lány is van a listán, Jakabos Zsuzsanna az egyik legszebb lány az olimpián. Már volt róla szó, hogy az amerikaiaknak is tetszik a dögös sportolónő.

Jakabos Zsuzsanna szexi sportolónő

1 hozzászólásVissza a cikkhez

#1Lukas2012-08-08, 08:11

folytatás nem lesz? azért vannak még az olimpián szép sportoló lányok

Írja meg hozzászólását

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

Egyéb cikkekolimpiai főoldal

Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász autogramot ad

Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász autogramot ad ()

Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász autogramot ad a magyar olimpikonok fogadásán a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpont előtt, ahol szurkolók, rokonok és barátok köszöntötték a 2012-es londoni nyári olimpiáról hazatért sportolókat.

Janics Natasa megcsókolja Kovács Katalint

Janics Natasa megcsókolja Kovács Katalint ()

Douchev-Janics Natasa megcsókolja Kovács Katalint a 2012-es londoni nyári olimpia női kajakpáros 500 méteres számának eredményhirdetésén, miután a magyar páros ezüstérmet szertett a Dorney falu melletti Eton Dorney evezőspályán.

Kozák Danuta aranyéremmel

Kozák Danuta aranyéremmel ()

Kozák Danuta megcsókolja aranyérmét a 2012-es londoni nyári olimpia női kajak egyes 500 méteres számának eredményhirdetésén.

Verrasztó Evelyn és Dombi Rudolf együtt

Verrasztó Evelyn és Dombi Rudolf együtt ()

Verrasztó Evelyn úszónő átöleli barátját, Dombi Rudolfot, aki Kökény Rolanddal aranyérmet szerzett a 2012-es londoni nyári olimpia férfi kajakpáros 1000 méteres számában.

Cseh Laci és Berki Krisztián az olimpián

Cseh Laci és Berki Krisztián az olimpián ()

Cseh László, a 2012-es londoni nyári olimpia férfi 200 méteres vegyesúszás versenyének bronzérmese és Berki Krisztián, a férfi lólengés versenyszámának aranyérmese.

Az oldal tetejére

banner

Legkeresettebb kulcsszavak