banner
Hírek, cikkek2012 Londoni Olimpia versenynaptárOlimpia eredményekOlimpiai hírek minden mennyisségben magyarulOlimpia 2012

A Biacsi ikrek viszik a magyar zászlót londonban

A pályafutásuk első paralimpiáján induló ikertestvérek, Biacsi Bernadett és Biacsi Ilona atléták lesznek a magyar zászlóvivők a londoni játékok szerda esti megnyitóján.

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) tájékoztatása szerint a szervezőbizottság szerdán adta meg az engedélyt arra, hogy a testvérpár közösen lehessen a zászlóvivő, így ők ketten haladnak majd a küldöttség élén.
A Biacsi testvérek 1500 méteren versenyeznek majd Londonban, ezen a távon idén júliusban az Európa-bajnokságon Ilona a harmadik, Bernadett a negyedik helyen végzett.
A megnyitó magyar idő szerint 20:30 órakor kezdődik az Olimpiai Stadionban.

0 hozzászólásVissza a cikkhez

Írja meg hozzászólását

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

Egyéb cikkekolimpiai főoldal

Paralimpia 2012 – Labdarúgás képek

Paralimpia 2012 – Labdarúgás képek ()

A brazil Gledson de Paixao Barros (b) és Severino da Silva (j), valamint a francia Frederic Villeroux (k) küzd a labdáért a látássérültek számára rendezett labdarúgó torna döntőjében, a Franciaország-Brazília mérkőzésen, a 2012-es londoni paralimpián az Olimpiai Parkban 2012. szeptember 8-án. A döntőt a brazil csapat 2-0-ra megnyerte.

A kerekesszékes női párbajtőrcsapat ezüstérmes

A kerekesszékes női párbajtőrcsapat ezüstérmes ()

Áder János köztársasági elnök átadja az ezüstérmet Juhász Verának a Magyarország – Kína női párbajtőrdöntő után a 2012-es londoni paralimpián. A kerekesszékes női párbajtőrcsapat ezüstérmet nyert.

Dani Gyöngyi vív – Paralimpia 2012

Dani Gyöngyi vív – Paralimpia 2012 ()

Dani Gyöngyi balra, vív a kínai Jao Fanggal, (Yao Fang) a Magyarország – Kína női párbajtőrdöntőben a 2012-es londoni paralimpián. A kerekesszékes női párbajtőrcsapat ezüstérmet nyert.

Két ezüst és egy bronz a pénteki mérleg – NAPI ÖSSZEFOGLALÓ

Két ezüst és egy bronz a pénteki mérleg – NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ()

A női párbajtőrcsapat és az úszó Tóth Tamás ezüst-, míg a szintén úszó Sors Tamás bronzérmet nyert pénteken a londoni paralimpián.

Újra fellobbant a láng Londonban – paralimpia 2012

Újra fellobbant a láng Londonban – paralimpia 2012 ()

Látványos és emlékezetes nyitóünnepség keretében fellobbant szerdán a XIV. paralimpia lángja Londonban.

Az oldal tetejére

banner

Legkeresettebb kulcsszavak