banner
Hírek, cikkek2012 Londoni Olimpia versenynaptárOlimpia eredményekOlimpiai hírek minden mennyisségben magyarulOlimpia 2012

Hírek olimpiai főoldal

Paralimpia 2012 – Labdarúgás képek Paralimpia 2012 – Labdarúgás képek(0)

A brazil Gledson de Paixao Barros (b) és Severino da Silva (j), valamint a francia Frederic Villeroux (k) küzd a labdáért a látássérültek számára rendezett labdarúgó torna döntőjében, a Franciaország-Brazília mérkőzésen, a 2012-es londoni paralimpián az Olimpiai Parkban 2012. szeptember 8-án. A döntőt a brazil csapat 2-0-ra megnyerte.

Tovább

A kerekesszékes női párbajtőrcsapat ezüstérmes A kerekesszékes női párbajtőrcsapat ezüstérmes(0)

Áder János köztársasági elnök átadja az ezüstérmet Juhász Verának a Magyarország – Kína női párbajtőrdöntő után a 2012-es londoni paralimpián. A kerekesszékes női párbajtőrcsapat ezüstérmet nyert.

Tovább

Dani Gyöngyi vív – Paralimpia 2012 Dani Gyöngyi vív – Paralimpia 2012(0)

Dani Gyöngyi balra, vív a kínai Jao Fanggal, (Yao Fang) a Magyarország – Kína női párbajtőrdöntőben a 2012-es londoni paralimpián. A kerekesszékes női párbajtőrcsapat ezüstérmet nyert.

Tovább

Két ezüst és egy bronz a pénteki mérleg – NAPI ÖSSZEFOGLALÓ Két ezüst és egy bronz a pénteki mérleg – NAPI ÖSSZEFOGLALÓ(0)

A női párbajtőrcsapat és az úszó Tóth Tamás ezüst-, míg a szintén úszó Sors Tamás bronzérmet nyert pénteken a londoni paralimpián.

Tovább

Legkeresettebb kulcsszavak